Întrebări frecvente

sigilii

O mică parte din sigiliile disponibile le puteți vedea în imagine. Putem realiza și alte culori / modele.

dimensiuni invitatii

Dimensiunea standard a invitațiilor este 10.5 x 14.8 cm, sau ele se pot realiza și pe dimensiunea 12 x 17 cm. Dacă doriți o dimensiune diferită, ne puteți contacta pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Pentru 13×18 cm, prețul crește față de mărimea standard C6. Toate prețurile sunt afișate în calculatorul de prețuri de pe pagina fiecărui produs. Pentru alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați pe Facebook / Instagram / Whatsapp, pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Desigur, după ce plasați comanda, achitați avansul și ne oferiți toate detaliile invitației, noi vom realiza o machetă grafică. Vă vom trimite macheta grafică, iar invitațiile le realizăm doar după ce aprobați dvs. macheta.

  • Timp de execuție estimat: 1-3 zile lucrătoare (termenul mediu este 24 ore).
  • Termen de livrare estimat: 1-3 zile lucrătoare (termenul mediu este 24 ore) conform firmei de curierat.

Invitația digitală se oferă gratuit la o comandă de minim 250 de lei. Pentru comenzi mai mici, dacă doriți invitația digitală, se va achita 49 de lei pentru modelele de pe site sau 99 de lei pentru design digital personalizat.

Da, modelele se pot combina (de exemplu, dacă vă place stilul textului dintr-un model, dar elementele grafice din alt model).

Invitațiile se pot personaliza GRATUIT cu textul dorit, în limitele disponibilității spațiului. În caz că textul dorit de dvs. este mult prea mare pentru invitația aleasă, putem discuta împreună soluții alternative.

Desigur, realizăm și modele și designuri adiționale față de ceea ce este prezentat pe site. Vă rugăm să ne contactați pe FacebookInstagram sau Whatsapp, pentru a discuta mai multe.

  • Pe site: Adaugă produsele in coș, selectează toate opțiunile pe care le dorești (dimensiune, carton, plic, etc.), iar apoi în secțiunea de finalizare a comenzii, adăugă datele / textul invitației (atunci când completezi datele de livrare). După ce ai plasat comanda, te vom contacta noi pe email sau pe Whatsapp pentru a stabili personalizarea produselor și pentru a aproba macheta grafică.

SAU

  • Mesaj pe FacebookInstagram sau Whatsapp: după ce ne transmiți toate produsele pe care le dorești, îți emitem o factură și îți trimitem detaliile de plată.
  • Comandă pe site: plata se face integral cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

SAU

  • Comandă pe FacebookInstagram sau Whatsap:
    • Pentru comenzi peste 200 de lei, minim 50% din valoarea comenzii se efectuează în avans, prin transfer bancar în contul firmei SAU vă generăm un link de plată cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard), urmând ca restul să se achite ramburs la livrare. 
    • Pentru comenzi sub 200 de lei, plata se efectuează integral în avans, prin transfer bancar în contul firmei SAU vă generăm un link de plată cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

Livrăm în toată România, prin curier rapid (DPD curier). Pentru livrări în alte țări, contactați-ne pe FacebookInstagram sau Whatsapp.

Shopping Cart