Despre noi

"Am învățat că oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, însa nu o să uite niciodată felul în care i-ai făcut să se simtă." Maya Angelou

CGO Invitații se bazează pe convingerea că a fi o gazdă amabilă este o formă de artă și că evenimentele memorabile încep cu o invitație concepută atent.

Din punct de vedere istoric, a invita pe cineva la nunta ta este un gest grandios. În multe culturi, invitațiile sunt livrate manual și însoțite de o cutie de ciocolată sau o atenție.

Dincolo de a da tonul, invitația ta de nuntă îi întâmpină pe oaspeți să-ți împărtășească bucuria și servește ca un artefact al uniunii voastre. 

Invitația anunță călătoria care v-a adus la acest moment, ziua în care destinele voastre se unesc.

FILOZOFIA NOASTRĂ

La CGO Invitații, ne mândrim să onorăm această tradiție prin eforturi creative. Credem că oaspeții tăi ar trebui să primească o invitație frumoasă pentru a sărbători alături de voi acest moment superb.

Scopul nostru este să ne asigurăm că această corespondență, trimisă din inima voastră, este concepută pentru a vă reflecta în mod distinct sentimentele și stilul dumneavoastră. Pentru că poate părea un gest mic, dar oaspeții tăi vor aprecia mereu felul în care i-ai făcut să se simtă.

Shopping Cart