Întrebări frecvente

sigilii

O mică parte din sigiliile disponibile le puteți vedea în imagine. Putem realiza și alte culori / modele.

Placecard cu plic de dar (plic dar cartonat) la 3.3 lei/buc SAU plic DL hârtie personalizat la 1.25 leu/buc.

dimensiuni invitatii

Dimensiunea standard a invitațiilor este 10.5 x 14.8 cm, sau ele se pot realiza și pe dimensiunea 12 x 17 cm. Dacă doriți o dimensiune diferită, ne puteți contacta pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Pentru 13×18 cm, prețul crește față de mărimea standard C6. Toate prețurile sunt afișate în calculatorul de prețuri de pe pagina fiecărui produs. Pentru alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați pe Facebook / Instagram / Whatsapp, pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Desigur, după ce plasați comanda, achitați avansul și ne oferiți toate detaliile invitației, noi vom realiza o machetă grafică. Vă vom trimite macheta grafică, iar invitațiile le realizăm doar după ce aprobați dvs. macheta.

  • Timp de execuție estimat: 1-3 zile lucrătoare (termenul mediu este 24 ore).
  • Termen de livrare estimat: 1-3 zile lucrătoare (termenul mediu este 24 ore) conform firmei de curierat.

Invitația digitală se oferă gratuit la o comandă de minim 250 de lei. Pentru comenzi mai mici, dacă doriți invitația digitală, se va achita 49 de lei pentru modelele de pe site sau 99 de lei pentru design digital personalizat.

Da, modelele se pot combina (de exemplu, dacă vă place stilul textului dintr-un model, dar elementele grafice din alt model).

Invitațiile se pot personaliza GRATUIT cu textul dorit, în limitele disponibilității spațiului. În caz că textul dorit de dvs. este mult prea mare pentru invitația aleasă, putem discuta împreună soluții alternative.

Desigur, realizăm și modele și designuri adiționale față de ceea ce este prezentat pe site. Vă rugăm să ne contactați pe FacebookInstagram sau Whatsapp, pentru a discuta mai multe.

  • Comandă pe site: Adaugă produsele in coș, selectează toate opțiunile pe care le dorești (dimensiune, carton, plic, etc.), iar apoi în secțiunea de finalizare a comenzii, adăugă datele / textul invitației (atunci când completezi datele de livrare). După ce ai plasat comanda, te vom contacta noi pe email sau pe Whatsapp pentru a stabili personalizarea produselor și pentru a aproba macheta grafică.
  • Comandă prin mesaj pe FacebookInstagram sau Whatsapp: după ce ne transmiți toate produsele pe care le dorești, îți emitem o factură, urmând ca tu să ne comunici datele / textul invitației.
  • Comandă pe site: plata se face integral cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) SAU ramburs la livrare (pentru comenzi sub 1000 de lei).
  • Comandă pe FacebookInstagram sau Whatsapvă generăm un link de plată cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) SAU prin transfer bancar în contul firmei SAU ramburs la livrare (pentru comenzi sub 1000 de lei).
  • Pentru comenzi peste 1000 de lei, percepem un avans de min. 50%.

Livrăm în toată România, prin curier rapid (DPD curier). Pentru livrări în alte țări, contactați-ne pe FacebookInstagram sau Whatsapp.

Shopping Cart