Întrebări Frecvente

✅ Înainte să realizați invitațiile, pot să văd cum arată designul cu datele noastre?

Desigur, după ce plasați comanda și ne oferiți toate datele invitației, noi vom realiza o machetă grafică. Vă vom trimite macheta grafică, iar invitațiile le realizăm doar după ce aprobați dvs. macheta.

🤩 Când le primesc?

 • Timp de execuție estimat: 2-5 zile lucrătoare de la aprobarea machetei grafice.
 • Termen de livrare estimat: 1-3 zile lucrătoare conform firmei de curierat.
 • Taxă de urgență pentru execuție în 24 de ore de la aprobarea machetei: 100 de lei.

👩‍💻 Cum comand?

 • Comandă pe site: Adaugă produsele in coș, selectează toate opțiunile pe care le dorești (dimensiune, carton, plic, etc.), iar apoi în secțiunea de finalizare a comenzii, adăugă datele / textul invitației (atunci când completezi datele de livrare). După ce ai plasat comanda, te vom contacta noi pe email sau pe Whatsapp pentru a stabili personalizarea produselor și pentru a aproba macheta grafică.
 • Comandă prin mesaj pe FacebookInstagram sau Whatsapp: după ce ne transmiți toate produsele pe care le dorești, îți emitem o factură, urmând ca tu să ne comunici datele / textul invitației.

✉️ Ce plicuri sunt disponibile?

Toată selecția noastră de plicuri se poate găsi aici. Mai jos puteți vedea și paleta plicurilor existente (unele sunt disponibile doar în anumite dimensiuni – C6/I8/C5).

💌 Ce sigilii realizați?

O mică parte din sigiliile disponibile le puteți vedea în imagini. Putem realiza și alte culori / modele.

sigilii
cum se trimit invitatiile de nunta

📜 Ce tipuri de carton folosiți?

 • Carton alb mat
 • Carton texturat (alb sau ivory)

📨 Ce plicuri de dar aveți disponibile?

 • Placecard cu plic de dar (plic dar cartonat) – stă în picioare pe masă; realizat pe carton alb mat 250 gr./mp, dar la cerere se poate realiza și pe carton texturat
 • Vezi aici toate plicurile de dar

#️⃣ Ce numere de masă realizați?

Vezi aici toate numerele de masă.

Tip cărticică 2 în 1 cu meniu în interior

meniuri si numere de masa nunta

Orizontale

numere masa nunta

Rotunde pt. aranjamente florale

numere masa nunta

🍕 Ce meniuri realizați?

Vezi aici toate meniurile.

Tip cărticică

Tip cărticică 2 în 1 cu meniu în interior

meniuri si numere de masa nunta

Meniu individual

meniu individual

📏 Ce dimensiuni au invitațiile?​

Invitațiile se pot realiza pe următoarele dimensiuni (la cerere, realizăm și alte dimensiuni):

Comparatie D2 vs D1 carton ivory texturat

Comparatie D2 vs D1 carton ivory texturat

invitatii texturat

💶 Ce prețuri aveți pentru alte dimensiuni de plic?

Pentru 13×18 cm, prețul crește față de mărimea standard C6. Toate prețurile sunt afișate în calculatorul de prețuri de pe pagina fiecărui produs. Pentru alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați pe FacebookInstagram sau Whatsapp, pentru a vă putea face o ofertă de preț.

🆓 Primesc invitația digitală gratuit?

Invitația digitală se oferă gratuit la o comandă de minim 500 de lei. Pentru comenzi mai mici, dacă doriți invitația digitală, se va achita 49 de lei pentru modelele de pe site sau 99 de lei pentru design digital personalizat.

💕 Pot combina modelele?

Da, modelele se pot combina (de exemplu, dacă vă place stilul textului dintr-un model, dar elementele grafice din alt model). În acest caz, se va achita o taxă de design suplimentar de 49 de lei.

✍️ Pot adăuga ce text vreau eu?

Invitațiile se pot personaliza GRATUIT cu textul dorit, în limitele disponibilității spațiului. În caz că textul dorit de dvs. este mult prea mare pentru invitația aleasă, putem discuta împreună soluții alternative.

Vă rugăm să completați cu diacritice textul dorit & datele invitației.

🌸 Îmi puteți realiza un design personalizat, care nu este pe site?

Desigur, realizăm și modele și designuri adiționale față de ceea ce este prezentat pe site, contracost. Vă rugăm să ne contactați pe FacebookInstagram sau Whatsapp, pentru a discuta mai multe.

💳 Cum plătesc?

 • Comandă pe site: plata se face integral cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) SAU ramburs la livrare (pentru comenzi sub 1000 de lei).
 • Comandă pe FacebookInstagram sau Whatsapp: vă generăm un link de plată cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) SAU prin transfer bancar în contul firmei SAU ramburs la livrare (pentru comenzi sub 1000 de lei).
 • Pentru comenzi peste 1000 de lei, percepem un avans de min. 50%.

📦 Unde livrați?

Livrăm în toată România, prin curier rapid (DPD curier). Pentru livrări în alte țări, contactați-ne pe FacebookInstagram sau Whatsapp.

Shopping Cart