Când se trimit invitațiile de nuntă?

Printre aspectele de considerat în organizarea nunții, un rol important îl au invitațiile de nuntă. Criteriile care stau la baza alegerii perioadei recomandate de a trimite sau înmâna personal invitațiile sunt:

  • luna în care are loc evenimentul: dacă nunta va avea loc în lunile iulie și august, este recomandat să considerați să invitați anumite persoane cu aproximativ 4 luni înainte, deoarece este o perioadă în care se organizează foarte multe evenimente și pentru că sunt luni în care sunt planificate cele mai multe concedii.
  • domiciliul invitaților: dacă aceștia locuiesc la distanță considerabilă de eveniment (locuiesc în străinătate sau la distanțe de peste 4 ore), este recomandat să îi invitați cu aproximativ 3 luni înainte, pentru a vă asigura că au timp să facă aranjamentele necesare privind călătoria, ținuta, cazarea, cadoul de nuntă.
  • în general: este optim să trimiteți/oferiți invitațiile între 2 și 4 luni înainte, în funcție de termenul limită de confirmare a meniurilor, pentru a oferi suficient timp invitațiilor să poată confirma prezența la eveniment.

Alte motive care stau la baza alegerii perioadei optime de timp pentru a transmite invitația:

  • după confirmarea datei, locațiilor, orelor, aveți necesarul de informații necesare pentru a realiza invitațiile de nuntă, astfel că pentru anumiți invitați veți putea începe să le dați vestea bună cu aproximativ 4 luni înainte de eveniment.
  • nu doriți să invitați prea devreme toate persoanele, deoarece unii invitați pot uita de eveniment, dacă îi veți invita de exemplu cu 8 luni înainte.
  • este de evitat să invitați cu o lună înainte de eveniment deoarece nu este suficient timp pentru persoanele invitate să facă demersurile necesare pentru a putea participa sau pot avea deja alte obligații sau planuri, de asemenea nu este suficient timp pentru confirmarea prezenței.

Când se trimit invitațiile de nuntă?

Pentru a sumariza, perioada optimă de a îi invita pe cei dragi la nuntă este cu 2-4 luni înainte de eveniment.

De aceea este recomandat ca invitațiile să le aveți comandate cu aproximativ 4 luni înainte, termenele noastre de execuție fiind foarte scurte:

  • execuție: 1-3 zile lucrătoare
  • livrare: 1-3 zile lucrătoare

De asemenea puteți primi și invitația digitală gratuit sau contra cost (în funcție de valoarea comenzii).

Câteva modele de invitații de nuntă pe care le poți alege:

Clic aici pentru model.

invitatii pentru nunta

Clic aici pentru model.

Clic aici pentru model.

O parte din modelele noastre de invitatii nunta:
O parte din seturile noastre de invitatii nunta:

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 92 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

O experiență minunată! Felicitări!

Antonio
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

Colaborare buna! In 3 zile lucratoare am primit invitatiile. Recomand!

Cristina
Rated 5,0 out of 5
09 aprilie 2024

Rapiditate, disponibilitate,atenție la detalii , organizare și o buna comunicare. Recomand tuturor care vor ca invitațiile lor sa fie mai speciale. Am fost plăcut surprinși de deschiderea către client și de modul rapid în care a fost procesata comanda și produsul a ajuns la noi. Va mulțumim ca ne-ati ajutat ca evenimentul nostru sa fie special încă de la alegerea invitațiilor! ❤️❤️❤️❤️❤️

Cristina
Rated 5,0 out of 5
05 aprilie 2024

Rapiditate si profesionalism! Absolut minunate invitațiile! Recomand cu drag!

Luiza
Shopping Cart