Când se trimit invitațiile de nuntă?

Printre aspectele de considerat în organizarea nunții, un rol important îl au invitațiile de nuntă. Criteriile care stau la baza alegerii perioadei recomandate de a trimite sau înmâna personal invitațiile sunt:

  • luna în care are loc evenimentul: dacă nunta va avea loc în lunile iulie și august, este recomandat să considerați să invitați anumite persoane cu aproximativ 4 luni înainte, deoarece este o perioadă în care se organizează foarte multe evenimente și pentru că sunt luni în care sunt planificate cele mai multe concedii.
  • domiciliul invitaților: dacă aceștia locuiesc la distanță considerabilă de eveniment (locuiesc în străinătate sau la distanțe de peste 4 ore), este recomandat să îi invitați cu aproximativ 3 luni înainte, pentru a vă asigura că au timp să facă aranjamentele necesare privind călătoria, ținuta, cazarea, cadoul de nuntă.
  • în general: este optim să trimiteți/oferiți invitațiile între 2 și 4 luni înainte, în funcție de termenul limită de confirmare a meniurilor, pentru a oferi suficient timp invitațiilor să poată confirma prezența la eveniment.

Alte motive care stau la baza alegerii perioadei optime de timp pentru a transmite invitația:

  • după confirmarea datei, locațiilor, orelor, aveți necesarul de informații necesare pentru a realiza invitațiile de nuntă, astfel că pentru anumiți invitați veți putea începe să le dați vestea bună cu aproximativ 4 luni înainte de eveniment.
  • nu doriți să invitați prea devreme toate persoanele, deoarece unii invitați pot uita de eveniment, dacă îi veți invita de exemplu cu 8 luni înainte.
  • este de evitat să invitați cu o lună înainte de eveniment deoarece nu este suficient timp pentru persoanele invitate să facă demersurile necesare pentru a putea participa sau pot avea deja alte obligații sau planuri, de asemenea nu este suficient timp pentru confirmarea prezenței.

Când se trimit invitațiile de nuntă?

Pentru a sumariza, perioada optimă de a îi invita pe cei dragi la nuntă este cu 2-4 luni înainte de eveniment.

De aceea este recomandat ca invitațiile să le aveți comandate cu aproximativ 4 luni înainte, termenele noastre de execuție fiind foarte scurte:

  • execuție: 1-3 zile lucrătoare
  • livrare: 1-3 zile lucrătoare

De asemenea puteți primi și invitația digitală gratuit sau contra cost (în funcție de valoarea comenzii).

Câteva modele de invitații de nuntă pe care le poți alege:

Clic aici pentru model.

Clic aici pentru model.

Clic aici pentru model.

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 105 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

21 iunie 2024

Foarte profesioniști, prompți, profesioniști, nu trebuie sa le explici foarte multe si știu/își dau seama ce îți dorești si rezultatul exceptional. Voi mai colabora cu ei in continuare

Mihai
21 iunie 2024

Recomand cu multa caldura, atentia la detalii, flexibilitatea si colaborarea eficienta au dus la un rezultat exceptional! Va multumesc pentru serviciile ireprosabile!

Andra
10 iunie 2024

Suntem foarte mulțumiți de invitații, sunt superbe. Arată exact ca în poză. Comanda a ajuns în doar câteva zile.

Recomand cu drag!

Andrada
06 iunie 2024

Am primit invitațiile astăzi și sunt superbe !! Mulțumim frumos

Raluca
Shopping Cart