Cum se ordonează părinții și nașii pe invitațiile de nuntă?

În general, dacă a fost aleasă o ordine la miri (de exemplu, femeia prima, apoi bărbatul), aceeași ordine se păstrează și la numele părinților și a nașilor. Dacă nu știi cum să alegi ordinea pentru miri, poți intra pe linkul de mai jos:

Cine se trece primul pe invitațiile de nuntă, femeia sau bărbatul?

Există cazuri însă în care nașii sau părinții cer să fie trecuți într-o anumită ordine, dar este o ordine diferită față de ce vor mirii (de exemplu, mirii vor o abordare mai modernă, femeie-bărbat, dar nașii/părinții vor o ordine mai tradițională, bărbat-femeie). În mod normal, părerea mirilor ar trebui să primeze, dar dacă acesta este un aspect foarte important pentru nași / părinți, numele se pot trece în ordinea pe care o vrea fiecare (de exemplu, mirii femeie-bărbat, nașii bărbat-femeie).

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 105 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

21 iunie 2024

Foarte profesioniști, prompți, profesioniști, nu trebuie sa le explici foarte multe si știu/își dau seama ce îți dorești si rezultatul exceptional. Voi mai colabora cu ei in continuare

Mihai
21 iunie 2024

Recomand cu multa caldura, atentia la detalii, flexibilitatea si colaborarea eficienta au dus la un rezultat exceptional! Va multumesc pentru serviciile ireprosabile!

Andra
10 iunie 2024

Suntem foarte mulțumiți de invitații, sunt superbe. Arată exact ca în poză. Comanda a ajuns în doar câteva zile.

Recomand cu drag!

Andrada
06 iunie 2024

Am primit invitațiile astăzi și sunt superbe !! Mulțumim frumos

Raluca
Shopping Cart