Cine se trece primul pe invitațiile de nuntă, femeia sau bărbatul?

În momentul în care se alege cine va fi trecut primul pe invitația de nuntă, femeia sau bărbatul, se iau în considerare mai multe aspecte cum ar fi: cine achită costurile nunții sau valorile familiei nou întemeiate.

Unele tradiții iau în considerare cine plătește nunta: dacă nunta este plătită de socrii mari (părinții mirelui), atunci bărbatul se trece primul, iar dacă nunta este plătită de socrii mici (părinții miresei), atunci numele femeii apare prima data. 

Dacă mirii sunt cei care achită costurile nunții, atunci ordinea se poate alege în funcție de valorile lor: familiile moderne vor păstra numele femeii prima dată, în timp ce familiile tradiționale vor păstra numele bărbatului primul.

Este foarte important să se păstreze aceeași ordine; dacă a fost aleasă o ordine la miri (de exemplu, femeia prima, apoi bărbatul), aceeași ordine să se păstreze și la numele părinților și a nașilor.

Există cazuri însă în care nașii sau părinții cer să fie trecuți într-o anumită ordine, dar este o ordine diferită față de ce vor mirii (de exemplu, mirii vor o abordare mai modernă, femeie-bărbat, dar nașii/părinții vor o ordine mai tradițională, bărbat-femeie). În mod normal, părerea mirilor ar trebui să conteze, dar pentru a fi toată lumea fericită, se pot trece în ordinea pe care o vrea fiecare (mirii femeie-bărbat, nașii bărbat-femeie).

Poți vedea aici o invitație în care femeia este trecută prima.

Poți vedea aici o invitație în care bărbatul este trecut primul.

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 105 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

21 iunie 2024

Foarte profesioniști, prompți, profesioniști, nu trebuie sa le explici foarte multe si știu/își dau seama ce îți dorești si rezultatul exceptional. Voi mai colabora cu ei in continuare

Mihai
21 iunie 2024

Recomand cu multa caldura, atentia la detalii, flexibilitatea si colaborarea eficienta au dus la un rezultat exceptional! Va multumesc pentru serviciile ireprosabile!

Andra
10 iunie 2024

Suntem foarte mulțumiți de invitații, sunt superbe. Arată exact ca în poză. Comanda a ajuns în doar câteva zile.

Recomand cu drag!

Andrada
06 iunie 2024

Am primit invitațiile astăzi și sunt superbe !! Mulțumim frumos

Raluca
Shopping Cart