Cine se trece primul pe invitațiile de nuntă, femeia sau bărbatul?

În momentul în care se alege cine va fi trecut primul pe invitația de nuntă, femeia sau bărbatul, se iau în considerare mai multe aspecte cum ar fi: cine achită costurile nunții sau valorile familiei nou întemeiate.

Unele tradiții iau în considerare cine plătește nunta: dacă nunta este plătită de socrii mari (părinții mirelui), atunci bărbatul se trece primul, iar dacă nunta este plătită de socrii mici (părinții miresei), atunci numele femeii apare prima data. 

Dacă mirii sunt cei care achită costurile nunții, atunci ordinea se poate alege în funcție de valorile lor: familiile moderne vor păstra numele femeii prima dată, în timp ce familiile tradiționale vor păstra numele bărbatului primul.

Este foarte important să se păstreze aceeași ordine; dacă a fost aleasă o ordine la miri (de exemplu, femeia prima, apoi bărbatul), aceeași ordine să se păstreze și la numele părinților și a nașilor.

Există cazuri însă în care nașii sau părinții cer să fie trecuți într-o anumită ordine, dar este o ordine diferită față de ce vor mirii (de exemplu, mirii vor o abordare mai modernă, femeie-bărbat, dar nașii/părinții vor o ordine mai tradițională, bărbat-femeie). În mod normal, părerea mirilor ar trebui să conteze, dar pentru a fi toată lumea fericită, se pot trece în ordinea pe care o vrea fiecare (mirii femeie-bărbat, nașii bărbat-femeie).

Poți vedea aici o invitație în care femeia este trecută prima.

invitatii de nunta

Poți vedea aici o invitație în care bărbatul este trecut primul.

O parte din modelele noastre de invitatii nunta:
O parte din seturile noastre de invitatii nunta:

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 92 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

O experiență minunată! Felicitări!

Antonio
Rated 5,0 out of 5
10 aprilie 2024

Colaborare buna! In 3 zile lucratoare am primit invitatiile. Recomand!

Cristina
Rated 5,0 out of 5
09 aprilie 2024

Rapiditate, disponibilitate,atenție la detalii , organizare și o buna comunicare. Recomand tuturor care vor ca invitațiile lor sa fie mai speciale. Am fost plăcut surprinși de deschiderea către client și de modul rapid în care a fost procesata comanda și produsul a ajuns la noi. Va mulțumim ca ne-ati ajutat ca evenimentul nostru sa fie special încă de la alegerea invitațiilor! ❤️❤️❤️❤️❤️

Cristina
Rated 5,0 out of 5
05 aprilie 2024

Rapiditate si profesionalism! Absolut minunate invitațiile! Recomand cu drag!

Luiza
Shopping Cart