Cum se trec părinții decedați sau divorțați pe invitațiile de nuntă?

Cum se trec părinții decedați pe invitațiile de nuntă?

În cazul în care unul sau mai mulți părinți sunt decedați, fie prenumele se trece într-un chenar negru, fie alături de prenume se poate trece o cruce sau două aripi de înger.

O altă variantă este omiterea prenumelor acestora și păstrarea strict a numelor de familie.

În alte cazuri, numele părinților nu sunt trecute deloc: în invitațiile foarte moderne sunt specificate doar numele nașilor, sau în cazurile în care mirii nu au o relație bună cu părinții lor, sau în cazurile în care mirii nu și-au cunoscut părinții.

Cum se trec părinții divorțați pe invitațiile de nuntă?

În cazul în care părinții sunt divorțați, se trece de obicei numele nou complet al amândurora (de exemplu, Maria Popescu și Vlad Ionescu), în caz că unul din ei și-a schimbat numele după divorț sau datorită unei re-căsătorii. De asemenea, se poate păstra doar prenumele (de exemplu, Maria și Vlad), sau numele lor vechi de când erau căsătoriți (de exemplu, Maria și Vlad Ionescu).

De asemenea, se poate trece și numele noului partener în caz că se dorește, caz în care se vor trece cele două noi familii pe două rânduri (de exemplu, dacă mama s-a recăsătorit, pe primul rând vor fi trecute numele ei și numele partenerului – Maria și Dorel Popescu, iar pe al doilea rând, numele complet al tatălui în caz că acesta nu are / nu dorește să treacă noul partener – Vlad Ionescu).

Cel mai bine este să vorbiți să vedeți ce părere au și ei, pentru că se poate întâmpla de multe ori ca acest subiect să fie mai important pentru părinți decât pentru miri.

Un exemplu în care mama s-a recăsătorit.

Un exemplu în care mama s-a recăsătorit și tata a decedat.

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 93 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

16 mai 2024

Recomand! Am fost placut surprinsa de promptitudinea lor si de comunicarea foarte eficienta. Invitatiile sunt foarte frumoase, iar culorile chiar sunt cele de pe site. Inca un aspect foarte important: raportul calitate/pret mi se pare corect.

Andreea
10 aprilie 2024

O experiență minunată! Felicitări!

Antonio
10 aprilie 2024

Colaborare buna! In 3 zile lucratoare am primit invitatiile. Recomand!

Cristina
09 aprilie 2024

Rapiditate, disponibilitate,atenție la detalii , organizare și o buna comunicare. Recomand tuturor care vor ca invitațiile lor sa fie mai speciale. Am fost plăcut surprinși de deschiderea către client și de modul rapid în care a fost procesata comanda și produsul a ajuns la noi. Va mulțumim ca ne-ati ajutat ca evenimentul nostru sa fie special încă de la alegerea invitațiilor! ❤️❤️❤️❤️❤️

Cristina
Shopping Cart