Cum se trec părinții decedați sau divorțați pe invitațiile de nuntă?

Cum se trec părinții decedați pe invitațiile de nuntă?

În cazul în care unul sau mai mulți părinți sunt decedați, fie prenumele se trece într-un chenar negru, fie alături de prenume se poate trece o cruce sau două aripi de înger.

O altă variantă este omiterea prenumelor acestora și păstrarea strict a numelor de familie.

În alte cazuri, numele părinților nu sunt trecute deloc: în invitațiile foarte moderne sunt specificate doar numele nașilor, sau în cazurile în care mirii nu au o relație bună cu părinții lor, sau în cazurile în care mirii nu și-au cunoscut părinții.

Cum se trec părinții divorțați pe invitațiile de nuntă?

În cazul în care părinții sunt divorțați, se trece de obicei numele nou complet al amândurora (de exemplu, Maria Popescu și Vlad Ionescu), în caz că unul din ei și-a schimbat numele după divorț sau datorită unei re-căsătorii. De asemenea, se poate păstra doar prenumele (de exemplu, Maria și Vlad), sau numele lor vechi de când erau căsătoriți (de exemplu, Maria și Vlad Ionescu).

De asemenea, se poate trece și numele noului partener în caz că se dorește, caz în care se vor trece cele două noi familii pe două rânduri (de exemplu, dacă mama s-a recăsătorit, pe primul rând vor fi trecute numele ei și numele partenerului – Maria și Dorel Popescu, iar pe al doilea rând, numele complet al tatălui în caz că acesta nu are / nu dorește să treacă noul partener – Vlad Ionescu).

Cel mai bine este să vorbiți să vedeți ce părere au și ei, pentru că se poate întâmpla de multe ori ca acest subiect să fie mai important pentru părinți decât pentru miri.

Un exemplu în care mama s-a recăsătorit.

Un exemplu în care mama s-a recăsătorit și tata a decedat.

O parte din modelele noastre de invitatii nunta:
O parte din seturile noastre de invitatii nunta:

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 66 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

Rated 5 out of 5
22 septembrie 2023

Foarte încântată de colaborare! Recomand cu mare încredere!🙂 Invitațiile sunt de calitate și au fost livrate foarte rapid.

Adela
Rated 5 out of 5
26 august 2023

Sunt superbe!! 😍 Deși inițial am zis ca fac doar câteva provizorii 😅 m-am îndragostit de ele și rămânem la acest model ❤️ Mulțumim pentru seriozitate! 🔝

Adelina
Rated 5 out of 5
13 august 2023

Sunt foarte încântată de invitații. Vă mulțumesc frumos ! ❤️🤗

Andreea
Rated 5 out of 5
13 august 2023

Invitatiile sunt perfecte , exact cum ni le am dorit si cum ni le ati prezentat in poze!

Simona
Shopping Cart