Cum alegem furnizorul de invitații de nuntă?

Decizia de alegere a unui furnizor pentru servicii sau bunuri, care se aplică de asemenea invitațiilor de nuntă, urmează niște criterii care pot fi utile în mai multe cazuri, cum ar fi:

Cum alegem furnizorul de invitații de nuntă?

  • operează cu forme legale, detalii vizibile în general pe site, termeni și condiții
  • are site de prezentare, unde poți vedea portofoliul de produse, servicii și detalii aferente
  • oferă factură pentru serviciile prestate sau bunurile comercializate
  • prețurile sunt transparente și specifice tuturor operațiunilor dorite
  • sunt prezentate detaliile privind materiale folosite, pentru a determina calitatea acestora (de exemplu: tipul de carton folosit: de exemplu, între 160g/mp și 300g/mp este o diferență considerabilă privind calitatea și transparența materialului)
  • are integrată plata cu cardul (tranzacțiile cu cardul sunt verificate de către operatorul acestora pentru a valida faptul că furnizorul a livrat produsele sau serviciile facturate)
  • poze reale (nu digitale), pentru că există diferențe între cum arată un produs într-o poză digitală versus într-o poză reală. Dacă dorești să comanzi invitații fizice, pozele trebuie să fie ale produsului final, pentru a observa nuanțele reale pe diferite tipuri de material (carton, carton texturat, plicuri etc.)
  • recenzii pe Facebook, Google, site
  • video-uri pe social media pentru a vedea cum arată produsul final asamblat

Poți vedea toate recenziile primite de la clienții noștri pe pagina noastră de Facebook. De asemenea, poți vedea toate video-urile cu produsele noastre pe Facebook, Instragram, TikTok.

 

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 93 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

16 mai 2024

Recomand! Am fost placut surprinsa de promptitudinea lor si de comunicarea foarte eficienta. Invitatiile sunt foarte frumoase, iar culorile chiar sunt cele de pe site. Inca un aspect foarte important: raportul calitate/pret mi se pare corect.

Andreea
10 aprilie 2024

O experiență minunată! Felicitări!

Antonio
10 aprilie 2024

Colaborare buna! In 3 zile lucratoare am primit invitatiile. Recomand!

Cristina
09 aprilie 2024

Rapiditate, disponibilitate,atenție la detalii , organizare și o buna comunicare. Recomand tuturor care vor ca invitațiile lor sa fie mai speciale. Am fost plăcut surprinși de deschiderea către client și de modul rapid în care a fost procesata comanda și produsul a ajuns la noi. Va mulțumim ca ne-ati ajutat ca evenimentul nostru sa fie special încă de la alegerea invitațiilor! ❤️❤️❤️❤️❤️

Cristina
Shopping Cart