cum se trimit invitatiile de nunta

Cum se dăruiesc invitațiile de nuntă?

În primul rând, trebuie să alegeți momentul când vreți să împărțiți invitațiile de nuntă. Dacă nu sunteți siguri când să trimiteți invitațiile de nuntă, puteți consulta articolul de mai jos:

Când se trimit invitațiile de nuntă?

O dată ce ați decis care este momentul optim de a trimite invitațiile de nuntă, trebuie să alegeți și modalitatea de a face acest lucru. Există următoarele opțiuni, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale:

    • Personal: aceasta este modalitatea cea mai bună de a invita pe cineva la eveniment. Este de preferat să faceți acest gest deoarece persoanele invitate astfel vor aprecia foarte mult că ați depus efortul, în special persoanele mai în vârstă sau cu un anumit statut social. Un alt gest care poate ajuta în a creea o impresie plăcută invitaților este o mică atenție pe lângă invitația fizică (o ciocolată, o sticlă de vin, flori, în cazul în care este o vizită la domiciliu).
    • Electronic: în anumite situații, pentru cei care locuiesc în altă localitate sau țară, este mai la îndemână să comunicați prin rețelele de socializare ca să le transmiteți vestea despre eveniment. După ce discutați telefonic, le puteți transmite și versiunea digitală, iar dacă doriți le puteți trimite și versiunea fizică (vă oferă posibilitatea de follow-up, acestea ajungând la invitații dumneavoastră la termenul dorit de voi, luând în considerare sfaturile de la rubrica Când se trimit invitațiile de nuntă). Această variantă nu este recomandată pentru cei care locuiesc aproape de dvs., deoarece ei ar putea percepe gestul greșit. Dacă invitați pe cineva cu care nu v-ați văzut de ceva timp printr-un mesaj pe Facebook, această persoană poate fi jignită de lipsa de efort depusă și poate să refuze să fie prezentă. În schimb, dacă alegeți să vă întâlniți personal și să îi înmânați invitația fizică, efortul va fi apreciat mai mult și va crește probabilitatea ca acea persoană să accepte invitația.
    • Curier sau poștă – este specifică pentru acei invitați pe care nu îi puteți invita personal datorită distanței (altă localitate sau țară) dar doriți să primească invitația voastră.

Cum se trimit invitațiile la nuntă?

Invitațiile se trimit personal, deoarece invitații vor aprecia foarte mult efortul depus, în special persoanele cu statut social sau mai în vârstă și mai ales dacă sunt însoțite de o mică atenție. În cazul în care persoanele invitate locuiesc departe, invitația se poate transmite digital, prin intermediul rețelelor de socializare, iar varianta fizică se poate transmite prin curier sau poștă.

O parte din modelele noastre de invitatii nunta:
O parte din seturile noastre de invitatii nunta:

Ce spun clienții noștri ❤️

5,0
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 66 recenzii)

Vezi toate recenziile de pe Facebook aici.

Ultimele Recenzii

Rated 5 out of 5
22 septembrie 2023

Foarte încântată de colaborare! Recomand cu mare încredere!🙂 Invitațiile sunt de calitate și au fost livrate foarte rapid.

Adela
Rated 5 out of 5
26 august 2023

Sunt superbe!! 😍 Deși inițial am zis ca fac doar câteva provizorii 😅 m-am îndragostit de ele și rămânem la acest model ❤️ Mulțumim pentru seriozitate! 🔝

Adelina
Rated 5 out of 5
13 august 2023

Sunt foarte încântată de invitații. Vă mulțumesc frumos ! ❤️🤗

Andreea
Rated 5 out of 5
13 august 2023

Invitatiile sunt perfecte , exact cum ni le am dorit si cum ni le ati prezentat in poze!

Simona
Shopping Cart